Rólunk
 
Baba-mama Klubbunk az oroszlányi Baptista Imaházban működik. Célunk, hogy az anyukáknak és gyermekeiknek tartalmas délelőtti elfoglaltságot kínáljunk. Alkalmainkon mondókákat, verseket, énekeket tanulunk, hangszerekkel ismerkedünk, gyermekeinek mozgását fejlesztjük játékos formában. Könyv- és honlapajánló segíti az anyukák tájékozódását különböző témákban, valamint minden alkalommal lelki útravalót is kapunk, ami útmutatást ad a mindennapokhoz. 
 
Cím: 2840 Oroszlány, Radnóti u. 43. 
 
Vezető: Pásztorné Kis Gabriella
 
Szeretettel hívunk és várunk minden 0-3 év közötti gyermeket és anyukát heti rendszerességgel keddenként 10:00-tól egy játékos, énekes vidám délelőttre!

 

 

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntelek az Oroszlányi Baptista Gyülekezet Baba-Mama Klub honlapján!


Pásztorné Kis Gabriella vagyok és minden héten kedden 10:00-12:00 tartom a klub foglalkozásait. Szeretettel várok minden 0-3 év közötti gyermeket családjával aki szeret énekelni, mondókázni, játszani és hasonló korú gyermekekkel játszani, anyukákkal beszélgetni, esetleg új könyvekkel megismerkedni.
    

Magamról: 2002-ben szereztem Óvónői diplomát az ELTÉ TÓFK karán, majd a XIII. kerületi Meséskert óvodában dolgoztam 1 évet. Munkámat 2003-tól már az oroszlányi Brunszvik Teréz Óvodában folytattam és közben a Nyugat-magyarországi Egyetemen szereztem Gyógypedagógus diplomát 2006 februárjában. Munkámat a hivatásomnak tekintem ezért mindig törekszem pontosan, precízen, felkészülten végezni és a folyamatos változásoknak megfelelni. Az ELTE PPK karán neveléstudományi mesterképzésen vettem részt és 2011-ben szereztem diplomát mint Okleveles Neveléstudomány szakos bölcsész. 2012. októberétől az országos szakértői névjegyzékbe kerültem mint Oktatási szakértő. Az óvodai munka mellett több évig vezettem óvodai, iskolai, vasárnapi iskolai hittanos csoportokat Oroszlány különböző nevelési, oktatási intézményeiben. Baba-Mama klubbot 4 éve vezetek és nagyon öröm számomra mindig új anyukákat, gyermekeket megismerni és nyomon követni fejlődésüket. Jelenleg a klub vezetésén kívül két saját fiú gyermekünkket igyekszem otthon nevelgetni.


Hiszem és vallom, hogy minden kisgyermek az Úr Isten ajándéka, ezért becsüljük meg Őket és bánjuk velük a nekik legmegfelelőbb módon.
Köszönöm, hogy benéztél, jó idő töltést és Isten áldását kívánom életedre!

 

Szeretettel: Pásztorné Gabi:)