Vendégkönyv

történet

Pápai Rita | 2014.02.16

Kedves Gabi és családja!

Telefonban már akkor megköszöntem de úgy gondoltam elmesélem mi lett a sorsa a cipős dobozoknak.
A tatabányai Benedek Elek és Móra óvodába került 17 halmozottan hátrányos kisgyerekhez a dobozok.
Ezek a kisgyerekek nagyon rossz családi körülmények között élnek.Enni is csak az óvodában kapnak mert otthon nincs mit enni sajnos.Látták az óvodában a sok gyereket milyen szép új ruhákban cipőkben vannak milyen szép játékaik vannak őnekik pedig a pici kezükben csak az otthoni"koszos" rongyuk van amiket hurcolnak magukkal.A könny szökött a szembe amikor a 17 cipősdoboz gazdára talált.Ekkora örömet nem láttam még gyereknél mint akkor.Én egy szemeteszsáknyi ruhával járultam minden gyerek öröméhez ahol ruhák cipők alsóneműk harisnyák kabátok találtak gazdára. A szülők is rettenetesen boldogok voltak,hogy ennyire "gazdag" karácsonya van a gyerekeknek.Máté fiam volt a segítség aki adta oda a dobozokat nagyon örült Ő is.

Szeretném megköszönni mégegyszer neked is Gabi illetve férjednek illetve Timinek,hogy ekkora örömet tudtunk szerezni a gyerekeknek.

Remélem idén is sikerűlni fog és újra öröm lesz azokon a csalódott kis arcokon.

Üdvözlettel:Pápai Rita

Vélemény

Jurkekné Márkész Annalize (Lizi ) | 2013.02.19

Nagyon megváltozót a kis fiam pozitiv irányban , könyebben meg nyílik hamarabb barátkozik . Látszik Gabikám , hogy szível lélekkel csinálod és nagyon szeretünk járni hozzátok :-) Sajnálni fogom hogy már nem fogunk hozzázok járni , mert nekünk szeptembertől oviba fogunk járni. Köszönettel Patrik :-)

Új hozzászólás hozzáadása