Kölcsönzési feltételek

 

Örömmel értesítünk minden kedves könyvszerető anyukát, apukát, nagymamát, nagypapát, gyermeket, barátot, barátnőt, klubtagot és érdeklődőt (azaz mindenkit), hogy az oroszlányi Baptista Imaházban (cím: Oroszlány, Radnóti M. u. 43.) megkezdte működését a keresztény könyvtár!


Alapszabályok: könyvet kölcsönözni keddenként a Baba-mama Klub ideje alatt lehet (kb. 10.00-11.00 között) max. 2 hétre. A kölcsönzés ingyenes, az esetleges késedelemért azonban “büntetést” kell fizetni, melynek összege:  50 Ft/nap. Ennek az összegét (és az egyéb felajánlásokat) a könyvtár bővítésére fordítjuk.

A jelenlegi választék nagy részét Bartos Erika könyvei, illetve más gyerekkönyvek teszik ki, ezen kívül Gary Chapman tanácsadó könyvei és regények is megtalálhatóak. A részletes lista  a következő postban olvasható.

Kölcsönzési szándékot itt a blogon is lehet jelezni előre, így “lefoglaljuk” a kért könyvet, nem fordulhat elő, hogy valaki hamarabb lecsap rá, illetve ha épp ki van adva, tudjuk jelezni, ha időközben visszakerült.

Minden hozzászólást, javaslatot, ötletet szívesen veszünk és megfontolunk! (pl. mit olvasnátok, kölcsönöznétek szívesen)

Használjátok a könyvtár állományát, hogy a gyermeketekkel együtt töltött idő tartalmasabb legyen, a szabadidőtök kellemesen teljen, vagy épp találjatok utat valamely problémátok megoldására!

Babits soraival kívánok kellemes olvasást:

“Óh, ne mondjátok, hogy a Könyv ma nem kell,
hogy a Könyvnél több az Élet és az Ember;
mert a Könyv is Élet, és él, mint az ember –
így él: emberben könyv, s a Könyvben az Ember.”

/Babits Mihály: Ritmus a könyvről, részlet/